sobota, 11. februar 2017

Optimizacija besedne zveze kitanje sten

Za besedno vezo kitanje sten smo začeli delati optimizacijo spletnih strani. Najprej smo napisali članek, ki naj bi bil napisan kar zelo dobro in da se besedna veza kitanje sten večkrat pojavi v članku. Upamo, da nismo pretiravali, ker tudi če je gostota prevelika ni dobro za optimizacijo, ker je potem lahko članek kaznovan z slabšo pozicijo na googlu.
Besedna zveza kitanje sten pa ne bi smela biti preveč zahtevna tako, da bi morali kar zelo kmalu priti na prvo stran ali celo na prvo mesto v iskalnikih.
Notranja optimizacija je že dobro pridobljena sedaj je potrebno pridobiti nekaj linkov za na to spletno stran da nas popelje še višje od konkurence.
Na spletni strani bomo še z optimizacijo spletnih strani kar večkrat kakšno besedo ali besedno zvezo prišli do boljših pozicij v iskalniku.
Pričakujemo, da bo kitanje sten v enem mesecu med top 5, če bomo napisali v iskalnik kitanje sten.
Tudi za podporne članke pa je zelo dobro da so napisani vsaj berljivo in se z tem na spletni starani bolje pomagajo pri grajenju avtoritete. Pri člankih na glavnih straneh je lahko pomembno kar veliko stvari za katere moramo upoštevati, da se bo stran uvrščala visoko v googlu.
Najprej je pomembno, da napišemo članek kateri bo zanimiv za branje in da pridobi obiskovalce in da obiskovalci spletne strani dobijo neko dodano vrednost iz članka, da se bralec tudi nekaj nauči in da ne bere nekaj za brez veze, ker bo tudi kmalu prenehal z branjem če mu ne bo zanimivo.
Če vas slučajno zanima si lahko preberete spodnji članek ki ga želimo z optimizacijo popeljati na vrh
http://www.rbt.si/kitanje-sten/