sreda, 12. november 2014

Optimizacija spletnih strani je res zanimiva

Kaj naj rečem, da je optimizacija spletnih strani res včasih malo hecna ali po svoje tudi zanimiva. Optimizacija spletnih strani pa je bolj učinkovita, če se na spletno stran dodajajo redno nova besedila ampak se je verjetno v zadnjem času nekaj spremenilo.
V našem blogu pa smo že kar veliko napisali kako je bil in bo avtoriteten še naprej tako, da se nam je sedaj nekaj čudnga zgodilo tako, da ne morem biti čisto tiho, da nebi tudi to napisal.
Kot sem že omenil smo zadnje nekaj tednov napisali šest novičk na ta blog tale mislim, da je
že sedmi in smo zadnje dni doživeli presenečenje, ki si ga ne znamo razložiti. Na blogu optimizacija spletnih strani smo za vsak članek potrebovali nekaj ur ali največ kakšen dan, da ga  je google indeksiral v iskalniku. Vsak dan ko smo zaznali, da je članek indeksiran smo napisali novega in je bil spet indeksiran po nekaj urah. Naš zadnji članek pred tem člankom pa je potreboval pet dni ja pet dni in vsak, ki ve o čem govorim, ki se vsaj malo spozna na optimizacijo spletnih strani ve, da je to zelo veliko časa, da ga google indeksira.
To se nam ni zgodilo samo na tem blogu ampak smo opazili, da je bilo isto tudi z drugimi blogi.
Naš blog www.blogorola.si je do danes vsak prispevek, ki smo ga objavili indeksiral le v nekaj minutah to pomeni, da je članek, ki smo ga objavili bil viden v roku petih minut najkasneje. Danes zjutraj pa smo na blogorola blog napisali spet nov članek, ki pa v dvanajstih urah še ni v iskalniku.
Kaj naj si mislim spet bo potrebni testirat ali pa se je optimizacija spletnih strani spet obrnila na glavo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar